EN CN ATLÈTIC-BARCELONETA S’EMPORTA LA COPA ALS PENALS

Gran partit, digne d’una final, el que s’ha vist avui a la nostra piscina la Finetwork Aquàtics.

Un partit de poder a poder amb alternatives i amb moments clau a favor d’uns i dels altres i amb els nostres jugadors donant sempre la cara.

El partit ha començat amb una igualtat absoluta i s’han anat alternant en el marcador i, al final del primer període, s’ha arribat amb un gol a favor dels mariners (3-2). El segon període ha seguit el mateix guió però els nostres jugadors han aconseguit posar-se un gol per sobre i s’ha arribat al descans amb el marcador de 4 gols a 5.

A la represa els nostres jugadors han aconseguit, amb dos gols seguits a 3’40  de Lluc Bertran i a 1’07 de Bernat Sanahuja, posar-se 2 gols per sobre dels mariners (5-7), Llàstima que just abans d’acabar el període els de la Barceloneta reduïen la diferència a un sol gol (6-7).

S’entrava així al darrer parcial i ha començat molt bé pels nostres interessos amb un gol de Lluc Bertran a 6’37 que posava a dos gols per sobre a favor nostres (6-8). I s’ha mantingut la diferència fins a 4’42 en què Felipe Perrone posava els mariners a 1 gol (7-8) i, seguidament, Martin Famera aconseguia empatar el partit (8-8) a 4’02. Després ha vingut un gol important del nostre jugador Kanstantsin Averka que totnava a posar-nos per davant en el marcador (8-9) a 3’26. I, a partir d’aquí els nostres jugadors, han tingut dues oportunitats per posar-se amb 2 gols de diferència i tancar el partit però ha estat el jugador Luke A. Pavillard que a 0’03 empatava el partit a 9 gols.

Quedaven 3 segons. Molt difícil però calia jugar-los. Però en aquest moment s’ha produït una “trifulca” al centre del camp, provocada pels jugadors mariners, i que ha acabat amb la doble expulsió definitiva: Unai Biel del CN Atlètic-Barceloneta i Sergi Cabanas per part nostre, En una decisió discutible. I s’ha anat als penals que ja de per si són cara i creu i, per part nostra, perdíem un bon llençador.

Per part nostra han llençat: Bernat Sanahuja (gol), Francisco Valera (gol),  Kanstantsin Averka (gol) i no han marcat Gerard Gil i Lluc Bertran.

El resultat final ha estat de 13 gols a 12 a favor dels mariners.

Millor porter: Edu Lorrio i MVP: Bernat Sanahuja. Només ha faltat el títol.

Cal felicitar al campió el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta. Però no volem deixar de felicitar al nostre equip: jugadors i cos tècnic pel grandíssim partit que han fet. Se’ns dubte aquest equip demostra que va creixent.

Parcials: 3-2, 1-3, 2-2, 3-2 i 4-3 als penals
Golejadors: amb 4 gols Bernat Sanahuja, amb 3 gols Kanstantsin Averka, amb 2 Lluc Bertran i amb 1 Ramiro Veich, Francisco Valera i Dusan Banicevic