EMPAT DE L’EQUIP FEMENÍ A CASA DAVANT DEL CN MATARÓ

Tal i com es preveia el partit contra el CN Mataró ha estat un partit molt igualat. Actualment són els equips més forts de la Lliga i els dos disputaran la Final a 4 de la Copa LEN a la Piscina Sant Jordi.
El partit ha variat de l’empat a diferències mínimes. La majoria d’un gol per sobre o per sota excepte en dos moments en que el nostre equip s’ha posat dos gols per sobre: 3 gols a 1 a 37″ per acabar el primer parcial i 6-4 a 2’10 per acabar el segon parcial.
Per la seva part el CN Mataró s’ha posat per davant només en dos moments claus del partit: 6-7 a 2’22” per acabar el tercer quart i 10-11 a 1’27” per acabar que feia difícil la victòria. Per sort la Judit Forca ha aconseguit l’empat a 11 a 1’01” que ja no s’ha mogut.

Parcials: 3-2, 3-3, 2-2, 3-4
Golejadores: amb 3 gols Maartje Keuning, amb 2 Ruth Ariño i Judith Forca i amb 1 Catharina Van der Sloot, Silvia Morell, Nona Pérez i Irene González

Després d’aquest partit el CN Mataró és líder ja que només ha cedit l’empat d’avui, mentre que per part nostra és el segon empat.

El proper partit serà el dimecres dia 14 a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.