EMPAT DE L’EQUIP ABSOLUT FEMENÍ I DERROTA DEL MASCULÍ

Avui ha estat una jornada de wateropolo d’alt nivell a Can Llong.
Primer ha jugat l’equip femení davant del CE Mediterrani amb el resultat final de 8 gols a 8. Un partit totalment igualat on les diferències no han anat més enllà d’un gol de diferència.
A més l’encert en diferents moments del partit ha estat clau. S’han pitat dos penals, un per banda, el Medi ha marcat el seu mentre que el nostre equip no.
El primer parcial ha estat d’empat a 2 gols tot i fallar un penal. El segon parcial ha anat millor i ha estat de 3 a 2. Això ha permès arribar al descans amb un lleuger avantage de 5 a 4. El tercer parcial ha estat tens amb targetes pels dos entrenadors i s’ha decantat de part del Medi que s’ha imposat per 1 a 2. Així s’entrava al darrer quart amb un empat a 6 al marcador. I a poc més d’un minut pel final ha arribat la jugada clau: penal a favor del Medi, que no ha fallat, i a posat el marcador 7 a 8 i posava molt difícil obtenir la victòria. A 41 segons un gol de Maica Garcia deixava el 8 a 8 final (2-2 al darrer quart)
Golejadores: amb dos gols Catharina Van der Sloot, Maica Garcia i Irene González i, amb un gol Marina Cordobés i Ekaterina Tankeeva.
Ara a la classificació es manté l’empat a 12 punts al primer lloc del grup A però amb el CE Mediterrani primer per millor diferència de gols.

Després ha arribat el torn del masculí però amb un partit molt diferent. Si bé ha començat el partit amb força igualtat fins al segon parcial en que l’Atlètic-Barceloneta ha agafat avantage per arribar al descans amb el marcador de 4 gols a 7. I, a partir d’aquí, l’avantatge ha anat augmentant fins arrbar al 9 a 15 final. El teercer parcial ha estat de 3 a 5 i el darrer ha acabat amb un 2 a 3.
Amb aquest resultat es mantenen els 12 punts a tres del l’Atlètic-Barceloneta que ara és líder del grup B.
Golejadors: amb tres gols Bernat Sanahuja, amb dos Nemanja Ubovic i amb un Sergi Cabanas, Oscar Asensio, Francisco Valera i Lalo López-Escribano.

Dissabte vivent l’equip femení visita la piscina del Leioa IT darrer classificat del grup i el masculí anirà a Santa Cruz de Tenerife per enfrontar-se al CN Echeyde d’aquí 15 díes. Aquesta setmana el masculí disputarà a Can Llong la fase de qualificació de la Copa LEN.