EMMA ROCA UNA DE LES ATLETES MÉS DESTACADES DEL CLUB DE FINALS DELS ANYS 90 I PRIMERS DELS 2000 HA MORT ALS 47 ANYS

Mala setmana per l’entitat. Després de la mort del Rafel Sánchez avui arriba un altre xoc per l’entitat: l’Emma Roca mor als 47 anys.
L’Emma Roca ha estat un referent de l’atletisme català i del club per la seva qualitat esportiva i per la seva manera d’encarar els reptes.
Va ser una de les pioneres del Triatló i Duatló donant grans èxits al Club i més endavant com a pionera de les Curses de Muntanya, a més es va convertir en bioquímica donant consells de com fer esport amb seny i com a bombera, empresària etc.
Com a esportista del club va formar part d’una generació excepcional a la segona part dels anys 90 i primers 2000 amb la Sonia Moreno, Montse Domínguez, Marga Munné, Verónica Roldán, Teresa Benet i Montse Fontanet.
Com a atleta del Club va participar al Campionat d’Europa de Marató de Muntanya (2003). Va ser campiona d’Espanya de Duatló (1999), campiona d’Espanya de Clubs (categoria femenina) de Duatló (1997), del Circuit Català de Duatló (1999), diferents campionats de Catalunya per equips en duatló.

Des del Club sentim molt aquesta pèrdua i volem fer arribar el nostre més sentit condol a la família.

Fotografia: Atletes participants al Cross de Sant Sebastià. D’esquerra a dreta: Sonia Moreno, Montse Domínguez, Marga Munné, Verònica Roldán, Teresa Benet, Montse Fontanet i Emma Roca. 1998. Autor: Àngel Viñeta/ CNS