Els Sèniors sumen de tres en tres

Penúltima jornada de lliga pels dos equips de Primera Divisió Nacional que tornen a sumar tres punts per seguir a la part alta de la classificació.
Aquest cap de setmana, ambdós equips viatjaven a Saragossa on esperaven dos equips amb què, a priori, s’havia d’assolir una victòria si teníem en compte la diferència de punts a aquesta alçada de temporada.

En el cas dels nois, el partit es preveia plàcid i va començar sobre el guió previst guanyant el primer set. La sorpresa saltava al segon on, l’excessiva relaxació dels jugadors, va fer créixer al contrincant de manera que fessin pujar l’empat al marcador.
Calia sacsejar l’equip i posar totes les peces a lloc i la tercera màniga va ser una mostra clara que, quan l’equip vol anar per feina, pot treure el millor de si mateix. Amb el tanteig de nou a favor i un rival que assumia el seu destí, el conjunt del Jordi Fernández tancava un partit que s’havia allargat un pèl massa.
Ara, ja només queda la darrera jornada per acomiadar l’equip a casa davant de la seva afició.
CV Zaragoza 1 – CN Sabadell 3 (18-25/25-22/9-25/18-25)

Destacar el debut d’un altre jugador de la nostra pedrera que arriba al primer equip. Aquest dissabte serà el dia que el Guillem Crego, jugador de categoria cadet, recordarà com el dia del seu debut a categoria sènior.

L’equip femení necessitava sumar tres punts per mantenir intactes les opcions d’arribar a la segona plaça i, amb aquesta convicció saltaven al parquet de la capital aragonesa.
Igual que els seus companys del masculí, van començar centrades i anant per feina fent valer la seva superioritat i guanyant el primer set amb molta contundència.
Així i tot, massa relaxació i un perillós excés de confiança feien que l’equip deixés escapar el segon parcial i les locals comencessin a creure en les seves possibilitats.
Amb l’empat al lluminós, calia donar un cop de puny a la taula per tal de redreçar el rumb i el conjunt de l’André, afortunadament va aconseguir fer valdre el seu talent i posar un 1/2 al marcador gairebé definitiu. Només quedava enllestir per tornar cap a casa amb els deures fets i els van fer tancant el partit al quart set assegurant els tres punts que deixaven tot per darrer partit a Sabadell.
CV Alzamora 2000 1 – CN Sabadell 3 (12-25/25-21/21-25/16-25).

Dissabte vinent, el pavelló del C/ Montcada haurà de bullir per tal d’aconseguir una victòria que doni el passi a les Fases d’Ascens per segona temporada consecutiva.