Els sèniors del Club segueixen somiant

Nova jornada pels primers equips de la secció on tant nois com noies segueixen mantenint intactes les possibilitats per entrar entre els dos primers classificats, places que donen opció a disputar les fases per l’ascens de categoria.

En categoria masculina, l’equip rebia un rival de la part baixa de la classificació fent previsible la victòria i la suma de tres punts més per l’equip vallesà.

Des de bon començament, els del Jordi Fernández van posar la maquinària en marxa i es van emportar la primera màniga de forma clar i sense deixar cap lloc a dubtes que, ara, queden ja ben llunyans.
Tot i no comptar amb alguns jugadors habituals i aprofitar per donar minuts a peces menys rodades, el segon tram va tornar a caure del costat local. Una bona defensa, un rival molt irregular i el sempre efectiu atac de l’Edu, acompanyat per un bon nivell de l’Enric i la garantia pel centre de la xarxa que dóna el Cristian Patrón, van tombar els pratencs al tercer set de forma clara tancant un partit més i deixant l’equip a sis punts de la segona posició.

Destacar que aquesta jornada ha servit perquè CV Encamp es proclamés de forma matemàtica com a campió de lliga per segon any consecutiu.

Pel que fa als nostres nois, a falta de dues jornades, encara disposen de possibilitats per la classificació per fases tot i ser conscients de la dificultat del repte, ja que no depenen d’ells mateixos i caldrà esperar les punxades de Cv Sant Martí.
CN Sabadell 3 – Vikings Volei Prat 0 (25-14/25-17/25-20)

Pel que fa a l’equip femení, jornada estranya al pavelló del carrer Montcada, ja que, el rival de la jornada de dissabte va arribar amb només cinc efectius per disputar l’encontre.
Després d’una tediosa espera d’hora i mitja i passat el temps establert per la RFEVb per aquest cas concret i que va establir en 60′, l’equip local va decidir tancar la jornada i els responsables arbitrals van registrar la no compareixença del rival, CV Monjos, per manca d’efectius.
Ara, tot i que el més probable és que es doni un marcador favorable per les noies del Club, caldrà esperar la resolució del comitè esportiu per confirmar la suma dels tres punts.
Ara, l’equip queda en tercera plaça a tres punts del segon classificat i a sis del primer que porta però dos partits més disputats.
Tot en joc i les il·lusions ben amunt.