Els sèniors continuen sumant de tres en tres

Nova jornada rodona  en què  els dos primers equips de la secció s’apunten al carro de la victòria.
Ambdós equips fora de la seva pista,  han   aconseguit  sumar tres punts que els refermen a la part alta de les respectives classificacions.

Els nois , visitaven el complicat terreny d’Olot, equip sempre caracteritzat per la lluita incansable dels seus jugadors.
Aquest cop però, els nostres jugadors han sabut estar a lloc en tot moment i han portat cap al Vallés  els tres punts.

L’equip va estar molt  seriós  al primer set, sense fer errades i ben  col·locats  tàcticament sobre el camp.
A  la segona màniga, els locals van començar molt sòlids arribant a dur 6 punts per sobre. L’entrada a pista d’un veterà com l’ André  va funcionar com a revulsiu i el Cristian  Patrón  va  posar  el  cadenat  en defensa  col·locant  un bon grapat de bloquejos a l’atac  Garrotxí . Tot plegat va servir per fer pujar el  segon  set al marcador.
El tercer parcial, ja amb un rival molt tocat  anímicament , i va servir per donar entrada als jugadors més joves del planter.
Partit tancat i a seguir treballant pel proper matx a casa.
CV Olot 0 –  CN  Sabadell 3 (19-25/23-25/14-25)

El diumenge, era el torn per les noies que havien de guanyar per seguir tenint aspiracions a entrar en llocs de fases d’ascens al final de lliga.
La seva visita al Maresme, a priori, havia de ser davant d’un rival assequible, ja que està format per jugadores molt joves provinents, algunes d’elles, de l’equip juvenil. No obstant això, el partit s’havia de jugar i no estava permès fallar  a aquestes alçades  de curs.
Ja posat al parquet, l’equip ha fet palesa la seva superioritat emportant-se un primer en què les locals han venut prou cara la seva pell.
El segon parcial ha acabat amb idèntic tanteig amb les nostres ben plantades a pista i l’equip vermell lluitant per no deixar escapar cap punt. Però ja tot estava decidit, un tercer round molt contundent ha suposat la fi del partit i la victòria pel club.
Tres punts més a la motxilla per un sòlid conjunt que se situa cinquè amb un partit pendent.
La Setmana vinent jornada doble a casa que pot significar l’entrada de ple a la part capdavantera de la classificació.
CV premià de Dalt Maresme 0 –  CN  Sabadell 3 (19-25/19-25/9-25 )

Aquesta setmana volem fer esmena a l’equip Infantil  Masculí, ja que  la  passada  jornada va  aconseguir  arribar a una fita històrica pel voleibol català assolint la xifra de 40 partits consecutius guanyats (41  a hores d’ara).
Entrenats  pel  Camilo  Caro per  segon  curs consecutiu, els nois van ser Campions de  Catalunya  la passada lliga sense perdre cap partit  amb el qual  es van guanyar el bitllet pels campionats estatals on van quedar en una meritòria setena plaça.
Enguany, segueixen el mateix  camí, ja que  comanden el seu grup amb  mà  de ferro i amb un ple de victòries que fan pensar en la consecució d’un nou campionat.