ELS PALISTES DEL CLUB ES FAN D’OR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

Els jugadors de la secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell han assolit 5 ors, 3 plates i 2 bronzes al Campionat de Catalunya de Veterans que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Calella. Per part del Club Natació Sabadell han competit al Campionat de Catalunya a Calella Mònica, Montse i Ignasi Weisz, Dolors Sánchez, Marisa Sanz, Carme Mestre, Antoni Ponz, Francesc Playà, Enric Muro i Andrés Cano.

Mònica Weisz s’ha proclamat campiona de Catalunya individual, en dobles fent parella amb la seva germana Montse i en dobles mixtes juntament amb el tortosí Jaume Querol. Montse Weisz, a més de guanyar el títol en dobles, ha estat subcampiona indviduals i també plata en dobles mixtes amb el seu germà Ignasi. Un Ignasi Weisz que s’ha proclamat campió en dobles masculins en la categoria de 40 anys fent parella amb Òscar Cuenca, del Parets. A tots aquests títols i subcampionats cal afegir el bronze en dobles femenins de les jugadores del Club Carme Mestre i Dolors Sánchez, que han pujat al podi català per primera vegada juntes en aquesta modalitat.

En una competició on una de les grans revelacions i sorpreses positives ha estat el jugador del Club Natació Sabadell Andrés Cano en la prova individual de 50. Cano ha superat en la fase de grups a Juan Díaz (Ateneu) i en el quadre final a Esteve Torres (CT Barcino) i Vicenç Blasco (Ciervo). El palista del club nedador s’ha plantat als quarts de final quedant-se a les portes de la medalla en caure davant el campió David Saiz per 2 sets a 3. I en dobles masculins de 40, Cano fent parella amb Enric Muro han arribat fins als quarts de final.

Destacar que en indvidual 50, Antoni Ponz ha arribat fins als vuitens de final. També en dobles fent parella amb Francesc Playà. En individual femení, Carme Mestre, Dolors Sánchez i Marisa Sanz no van poder classificar-se per al quadre final.Tampoc va poder arribar al quadre en individuals 40, el palista Enric Muro. I en dobles mixtes, Carme Mestre i Francesc Playà i Antoni Ponz i Marisa Sanz van caure als vuitens de final.