ELS NOSTRES SÈNIORS CONTINUEN AMB PAS FERM

Cap de setmana rodó pels nostres equips sèniors. D’entrada perquè ambdós es van imposar per 3-0 i perquè en el cas del masculí es van imposar tot i tenir baixes importants i, en el cas del femení, que la victòria va anar lligat als resultats del CV Sant Cugat dels seus dos partits a Mallorca (una victòria i una derrota) que ha permès augmentar la diferència a l’espera de l’enfrontament a la seva pista la setmana vinent.

L’equip masculí va haver de treballar a fons la victòria a les Naus davant del Rodi Motor Balafià Lleida i compensar la baixa de dos jugadors importants. Els nostres van arrencar amb un bon primer set (25-19) però el segon es va haver de suar a fons ja que els lleidatans van oposar molta resistència 30-28, però no van poder amb els nostres al darrer set on els nostres es van imposar clarament per 25-17.

I, per la seva banda l’equip femení va obtenir una clara victòria a Sant Boi. Un partit que va començar amb un set ajustat 23-25, però a partir d’aquí  les nostres jugadores es van imposar clarament al segon (19-25) i tercer set (13-25).

La setmana vinent destaca el partit de l’equip femení a la pista del DSV CV Sant Cugat i el masculí rep al cuer el CV Monjos.