ELS NOSTRES SÈNIORS AMB PAS FERM CAP A LES FASES

Un altre cap de setmana rodó pels nostres equips sèniors que els acosta cada cop més a la classificació per les Fases d’Ascens.

L’equip femení s’enfrontava a les Naus amb el segon classificat el CH Bordils i la victòria significava deixar-lo a 7 punts. I ara el segon classificat és el CV Sant Cugat a 5 punts però amb un partit menys.

El partit amb el Bordils, va ser com a les darreres jornades, marcat per la gran igualtat. Els tres primers parcials es van decidir per poques diferències, un per cada equip als dos primers parcials i el tercer a favor nostre (26-24, 23-25, 25-21). Al darrer i definitiu el nostre equip es va imposar clarament per 25-16.

L’equip masculí també va haver de lluitar-ho ja que el AE Aula, tot i ser el penúltim va oferir molta resistència al primer i tercer parcials (28-26, 25-14, 26-24). Amb tot els nostres es van acabar imposant-se per 3-0, però segueixen compartint el liderat amb el CV Roquetes, però per darrera degut a la diferència de sets.

Dissabte vinent l’equip masculí visita un equip de la part baixa de la taula el AE Vòlei Manresa i l’equip femení visita el Ramón Soler CEVLH que es troba a mitja taula.