ELS DOS EQUIPS DE VETERANS DEL CLUB JA SÓN DE PRIMERA DIVISIÓ

Objectiu aconseguit. Els dos equips de Veterans de la secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell jugaran la propera temporada a la Primera Divisió després de confirmar el doble ascens amb les victòries aconseguides aquest dimarts a la nit a la pista de l’Ateneu 1882 (1-5) i el Cardedeu (2-4).

L’equip A del Club, format per Pere Weisz, Ignasi Weisz, Andrés Cano, Montse Weisz, Ramon Carceller, Xavi Garcia, Marisa Sanz, Antoni Ponz, Pere Vallès i Pere Vidal ha superat en l’eliminatòria decisiva l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí. Els sabadellencs venien de guanyar la setmana passada al Xarxa Malgrat, de 1a, per 2 a 4.

L’equip B del Club, amb Joan Weisz, Joan Barberà, Mònica Weisz, Francesc Playà, Andrés Gallardo, Carme Mestre, Alex Menéndez i Dolors Sánchez ha derrotat en el partit desiciu per pujar a la categoria d’or al Cardedeu de 1a per 2 a 4.

Els dos equips del Club van començar la temporada a la 2a B de Veterans. Primer van pujar a 2a i es van guanyar el dret a jugar el play-off d’ascens a 1a on jugaven els equips que promocionaven de Primera i els equips de 2a A que s’havien quedat a les portes de l’ascens directe. I en aquesta fase han culminat el doble ascens sent ja els dos equips de 1a.