EL TENNIS TAULA SABADELLENC RET HOMENATGE AL MILLOR DE LA HISTÒRIA, PERE WEISZ

40 anys i multitud d’èxits esportius és un referent en l’àmbit català i estatal
A través de l’Instagram Live de la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell, entitat que actualment defensa els seus colors Pere Weisz, aquest diumenge a la tarda, l’esport de la raqueta de la ciutat vallesana, va retre un més que merescut homenatge i reconeixement al millor palista de la història de Sabadell. Pere Weisz Romero, que aquest dilluns ha fet 55 anys, és un referent del tennis de taula català i estatal amb una trajectòria espectacular.
Pere Weisz va rebre una bona sorpresa de tota la gent que l’estima i l’aprecia que és molta. Els seus germans Joan i Ignasi el van sorprendre a mig Instagram Live amb un regal: un llibre de fotografies dels 40 anys de tennis de taula que porta a les seves esquenes. Un record per tota la vida.
Ha jugat durant dues dècades a la màxima categoria defensant els colors dels millors clubs com Puerto Real, La General de Granada o Bagà, a més de competir a l’elit amb la SCR El Ciervo, on van ser subcampions d’Espanya absoluts el 89, i amb el Club Falcons, on va ser un dels grans artífex de l’ascens a Superdivisió l’any 2008. I de tot el que es va viure posteriorment omplint d’espectadors jornada rera jornada el Teresa Claramunt, on es va arribar a viure un partit amb gairebé més de 400 persones.
Campió de Catalunya absolut a La Bisbal d’Empordà, quatre Copes del Rei amb Puerto Real, un subcampionat de Lliga, que es va decidir per onzes amb La General, subcampionats amb el Bagà o Puerto Real, campió d’Espanya de dobles i dobles mixtes en varies ocasions, campió d’Espanya de veterans en les diferents categories i modalitats i un llarg etcètera d’èxits esportius els últims 40 anys, on de manera continua porta en actiu en el tennis de taula.
Es va iniciar al tennis de taula a la SCR El Ciervo, club de referència de la ciutat de Sabadell a la dècada dels 80, va defensar els colors del CT Barcino, Gin Rives Sevilla, Vigo, La General de Granada, Puerto Real, Bagà, Orense, Club Falcons Sabadell, CTT Sabadell 2016 i ara i des de fa uns anys CN Sabadell.
Va viure els millors anys del Ciervo i els millors anys de Falcons, on va ser durant gairebé una dècada el president de la secció de tennis de taula de l’entitat de Sant Oleguer. President, jugador, delegat i el que fes falta per tirar endavant tots els projectes en el que ha estat implicat. Ascensos, títols i més títols, però també molta feina per fer gran i millors cadascuna de les entitats.
Pere Weisz és un el referent de la nissaga Weisz amb el permís de les seves germanes Mònica i Montse i els seus germans Joan i Ignasi, a més de la Maria i la Marta, que també van començar a provar l’esport quan tots van començar al Ciervo. I els seus pares, el Josep i l’Encarnació, que ens va deixar ara fa uns mesos, sempre els han acompanyat a tot arreu. Un pare i una mare dedicats en cos i ànima als seus set fills i que han recorregut sempre els pavellons i les ciutats en les que jugaven les bessones Weisz, el Pere, el Joan o l’Ignasi.