El sènior masculí aconsegueix una gran victòria

Després de quatre derrotes, tres d’elles per la mínima, els nostres nois necessitaven sumar de tres en tres per recuperar terreny perdut com més aviat millor i, aquest cap de setmana ha estat la bona.
Amb un equip ple de baixes i la visita de Balàfia Rodi Motor Services, líder invicte de la competició, els nostres jugadors havien de sortir amb tot al parquet i demostrar que s’havia acabat la mala ratxa.
Primer set contundent, minimitzant errades i amb els lleidatans que no acabaven de trobar el seu joc, l’equip local va poder tancar-lo amb solvència per 25-19.
La segona màniga ja seria una altra cosa. Tot i portar la iniciativa durant gairebé tot el set, l’equip verd volia recuperar el pas i igualar el tanteig i ben a prop va estar d’aconseguir-ho, ja que, tot i arribar al final amb cert marge, els visitants van escanyar el marcador que, finalment queia de banda blava per 28-26.
L’acostament lleidatà era un fet i amb la confiança que donen dos sets de marge, els nostres nois es van relaxar un pèl massa i van deixar escapar el tercer matx per un preocupant 17-25 que feia venir al cap errors de partits anterior en què l’equip havia deixat escapar partits amb marcadors molt favorables. Però ahir no era el dia per tornar a deixar escapar punts. L’equip volia trobar el camí del triomf i de ben segur que ho aconseguiria jugant amb les ganes que estava posant.
Quart set pels vallesans (25-20) que no deixaven marge d’error i que posaven punt final a la sequera d’enguany.
Molt bona feina i ara, a seguir treballant per no baixar del calaix del triomf!!