EL SEGON EQUIP DEL CLUB JUGA A MURCIA LA FASE D’ASCENS A 1a NACIONAL

Cap de setmana intens pel segon i tercer equip masculí de la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell. La segona plantilla, amb un bloc format per Jordi Morales, Alex Sayago, Dani González i Dani Carrasco, es desplaça al CAR Infanta Cristina de Murcia per jugar la fase d’ascens a Primera Nacional masculina. Els dos primers de cada grup de la fase jugaran una eliminatòria directa i el guanyador assolirà pujar de categoria. El Club es va quedar a les portes de l’ascens directa i ara té una nova oportunitat. A principi de temporada, l’objectiu era la permanència, però els nedadors s’han guanyat el dret a tenir l’opció de pujar a Primera.

També té un cap de setmana que pot ser decisiu l’equip de Preferent, la màxima categoria de la Territorial de Barcelona. El CN Sabadell juga les semifinals del play-off al títol contra el Sant Cugat. El partit d’anada es jugarà dissabte a la tarda (17h) a Sabadell i la tornada diumenge (11h). Els santcugatencs han fet un equip aquesta temporada, amb jugadors d’un nivell de 1a i 2a Nacional, per pujar l’equip a Tercera Nacional. El guanyador de l’eliminatòria pujarà directe i el que perdi jugarà el tercer i quart lloc, amb opcions encara d’ascens. El Club compte amb jugadors com Xavi Zaragoza, Sergi Casanovas, Enric Muro, Pere Bellsolà i José Ferrer, amb l’opció de poder alinear a Joan Barberà.

A més a més, els equips de 1a i 2a Territorial A de tennis taula del Club Natació Sabadell, que ja tenen l’ascens de categoria assegurat de manera matemàtica, estan jugant el play-off al títol. El 2a A podria aconseguir pujar dues categories en una mateixa temporada.