EL SEGON EQUIP DEL CLUB JA ÉS DE PRIMERA NACIONAL

Cap de setmana espectacular i molt rodó per a la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell. El segon equip masculí del Club ha aconseguit, a Múrcia, el desitjat ascens a Primera Nacional després de quedar-se a les portes de l’ascens directe a la Lliga. Amb un quartet format per Jordi Morales, els Sub-21 Alex Sayago i Dani Carrasco i el juvenil Dani González, els nedadors van certificar l’ascens de categoria en guanyar l’Aluche per 4-2. Un partit de fase d’ascens amb emoció, nervis, remuntades i molta lluita. L’esforç de Morales, Sayago, Carrasco i González ha valgut molt la pena en una fase per recordar. Un equip que durant la temporada regular ha comptat amb la participació de jugadors com Ignasi, Joan i Pere Weisz. Els tres germans de la nissaga Weisz també formen part activa de l’èxit. I també va debutar durant la temporada a Segona, el juvenil Marc Ferruz. Un grup de companys de la secció, amics i familiars va rebre l’equip en la seva arribada a Sabadell gairebé a les 11 de la nit de diumenge.

ASCENS A TERCERA NACIONAL

La tercera plantilla del CN Sabadell ha pujat aquest cap de setmana a Tercera Nacional en superar el Sant Cugat en les semifinals del play-off al títol de la Lliga de Preferent. Dissabte en el partit d’anada, el Club va perdre per 3-4, però diumenge en la tornada a Sant Cugat van guanyar per 4-2. L’eliminatòria decisiva l’han jugat els habituals Xavi Zaragoza i Sergi Casanovas acompanyats de Joan Barberà. Un equip que durant la temporada ha comptat amb Pere Bellsolà, Enric Muro i Jose Ferrer.

A més a més, l’equip de 1a Territorial, ja amb l’ascens a Preferent a la butxaca, s’ha classificat per la final de la Lliga. L’equip de 2a Territorial A també jugarà la final i si guanya optarà al doble ascens a Preferent.

Una nova temporada a la secció de tennis taula del Club Natació Sabadell per recordar. La propera campanya, el primer equip del Club jugarà a Divisió d’Honor, el segon a Primera Nacional i el tercer a Tercera Nacional, a més de l’opció de tenir dos equips a Preferent, la màxima categoria territorial. Ara fa un any el primer equip estava a Primera Nacional i el segon a Tercera Nacional.