EL PALISTA DEL CN SABADELL LUCA KHIDASHELI SUBCAMPIÓ DEL TORNEIG ESTATAL DE TENNIS DE TAULA

El palista del Club Natació Sabadell Luca Khidasheli ha pujat al podi al Torneig Estatal de tennis de taula celebrat al Olivo Arena de Jaén. Khidasheli, de 14 anys, ha estat subcampió en la categoria infantil, on aquesta temporada poden jugar jugadors fins a 16 anys. En la gran final, el sabadellenc ha cedit amb l’andalús Martín Reche, que ha fet un campionat excepciona, per 3 jocs a 1. En infantil, Joan Barberà Soler, a un molt bon nivell de joc, s’ha quedat a les portes del quadre final.

En aleví, Quim Barberà Soler i Fran Serrano han estat tretzens. Barberà i Serrano han arribat fins als vuitens de final després de jugar una molt bona competició. Els dos palistes del Club estan entre els sis millors jugadors estatals nascuts el 2011. En una categoria aleví on Owen Yang, també ha estat a un molt bon nivell, arribant fins a setzens de final.

I en benjamí femení, Karen Yang, encara prebenjamí, amb només 7 ays ha arribat al quadre final del Torneig Estatal. Brillant la jove palista del CN Sabadell.