EL NOSTRE NEDADOR OSCAR SALGUERO REP UNA BECA DE LA FUNDACIÓ IBERDROLA

El nostre nedador paralímpic Oscar Salguero alumne de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona ha obtingut una de les deu beques que la Fundación Iberdrola atorga a esportistes del Pla ADOP que cursen estudis universitaris. L’entrega es va fer a la seu del CSD el passat dia 13 de gener.

El Pla ADOP és una una iniciativa del Consell Superior d’Esports (CSD), el Ministeri de Drets Socials i l’Agenda 2030, el Ministeri de Hisenda i el Comitè Paralímpic Espanyol per proporcionar als esportistes paralímpics espanyols les millors condicions possibles per poder dur a terme la seva preparació.

Ell va ser el portaveu dels becats i va donar les gràcies en nom de tots. També va recordar la importància de poder compaginar la formació amb la pràctica de l’esport d’alt nivell i que, gràcies a aquesta beca que en gaudeix des del principi, ha pogut aconseguir el seu gran somni de ser metge de família.

Moltes felicitats Oscar!!

Fotografia: El nostre nedador Oscar Salguero en el moment de rebre la beca a la seu del CSD./ Universitat Autònoma de Barcelona