EL MEDI DÓNA LA SORPRESA I S’AVANÇA EN EL PLAY-OFF

Ahir es va disputar a la nostra piscina el primer partit del play-off semifinal de lliga davant del quart classificat el CE Mediterrani. Es preveia un partit on el Medi apretaria però potser el que no s’esperava és que guanyés a la nostra piscina.

El partit començava amb un bon inici del nostre equip amb un 2 a 0 a 6’04 del primer parcial que semblava que el partit anava cap a una fase de domini. No obstant les de Sants reduien a 1 la diferència i s’entrava al segon parcial amb un 2-1. El segon parcial ha arrencat totalment al revés i han estat les del Medi les que s’han posat un per sobre 2-3 a 4’45 i a 2 a 3’34 amb el 3 a 5, un gol a favor del nostre equip deixava el marcador al descans en el 4 a 5.

La represa ha estat molt igualada i el tercer parcial ha acabat amb l’empat al marcador a 6 gols. I arrivaba el definitiu parcial i ha començat bé pel nostre equip que s’avançava amb el 7-6 a 4’19 però, a partir d’aquí, les de Sants ha marcat 3 gols seguits per cap nostre que ha portat al definitiu 7 a 9.

Parcials: 2-1, 2-4, 2-1, 1-3
Golejadores: amb 3 gols Catherina Van der Sloot, amb 2 Judith Forca i amb 1 Maggie Steffens i Irene González.

El segon partit, a cara o creu, serà a la piscina del CE Mediterrani Josep Vallès demà dissabte a les 12.00 hores i esperem que es forci el tercer partit diumenge a casa.