EL CREUALTENC ATLÈTIC S’EMPORTA LES 12 HORES DE FUTBET

Després de l´obligada aturada per la pandèmia en els darrer anys, ha tornat una de les competicions mes carismàtiques de la secció de futbet, tot i que en format reduït de 12 hores per la renúncia d´algun equip per disputar les clàssiques 24 hores.
I el retorn no va defraudar, va ser una edició molt igualada que fins els últims minuts de l´últim partit de la primera fase, no es van decidir els 4 semifinalistes.
Finalment els dos equips exclosos per les semis van ser TB71 (un gol rebut en la última jugada del seu partit de la primera fase , el va deixar fóra de semifinals) i Gold´s Gym JM que també al perdre l´últim partit i el va deixar fóra tot i anar molts minuts guanyant. Gran campionat d´aquests dos equips.
A les semifinals, classificats els que a priori podien ser els favorits per fer-ho.
Creualtenc Atl. subcampió de lliga i campió de Copa Morral, va acabar primer a la primera fase no sense dificultats per la gran igualtat de tots els equips, es va enfrentar a un Moreno SBD Corredoria d´assegurances que va entrar per pèls a les semis. Partit igualat que finalment Creualtenc va decantar al seu favor als últims minuts (3-1).

A la segona semifinal enfrontament entre New Generation , equip ben reforçat amb jugadors de futbol sala de molta qualitat, es va veure sorprès per un P. Baire’s Pavimentos Soinco que va ser el seu partit defensiu però amb uns contraatacs letals que van deixar fora de lloc a New Generation que no va saber contrarrestar la tàctica defensiva i que va donar moltes facilitats a les contres del rival, al final 6-3.

La final entre Creualtenc Atl i P. Baire’s Pavimentos Soinco va ser igualada fins a finals de la primera part, ja que al gol inicial de Soinco , els últims minuts del primer període Creualtenc semblava tancar la final amb 3 gols consecutius que deixaven el 3-1 al descans.
Només començar la segona part, Soinco reduïa distàncies amb el 3-2, però res més que un miratge ja que la millor qualitat i al tenir mes rotacions de banqueta van donar el triomf a Creualtenc Atl. per un inapel·lable 6-2.
Creualtenc també es va endur el trofeu al porter menys golejat (Èric Garcia) i al màxim golejador, que va ser pel talentós i incombustible Pau Monràs.