EL CN SABADELL SUMA LA XIFRA HISTÒRICA DE 14 MEDALLES AL CAMPIONAT D’ESPANYA A ZAMORA DE TENNIS TAULA

Tennis Taula – La nostra secció ha tornat del Campionat d’Espanya de tennis de taula de Zamora amb un botí de medalles espectacular. Una xifra record amb 14 metalls. Onze en les categories d’edat, des de Pre-benjamí a juvenil, i tres en la categoria de discapacitat intel·lectual.

En la competició d’equips, subcampionat per a l’equip discapacitat intel·lectual amb Jordi Dinares i David Gil i també plata per al conjunt infantil format per Luca Khidasheli, Joan Barberà Soler i Aniol Font. L’equip aleví, amb Fran Serrano, Quim Barberà i Owen Yang, s’ha penjat la medalla de bronze.

En individual, Karen Yang ha estat campiona d’Espanya en Pre-benjamí, Luca Khidasheli subcampió estatal infantil i Jordi Dinares, tercer en adaptat.

En dobles, or i títol per a Jordi Dinares i David Gil, plata per a Khidasheli, amb Cesc Carrera, en infantil i bronze en juvenil i també tercer lloc per als alevins Serrano i Barberà.

I en dobles mixtes, plata per a Luca Khidasheli, fent parella amb Maria Berzosa, en categoria infantil, bronze de Joan Barberà, amb Maria Méndez en infantil, i també tercer lloc per Agnès Llovet juntament amb Joan Granados.

El CN Sabadell ha estat un dels clubs estatals que ha tornat de Zamora amb més medalles a les maletes sent un dels grans protagonistes de la prestigiosa cita. El Club ha comptat amb la presència al Campionat d’Espanya dels palistes Thiago Huguet, Ariadna Ardèvol, Marta Aguilera, Alejandro Aguilera, Agnès Llovet, Karen Yang, Quim Barberà, Owen Yang, Fran Serrano, Alex Silvestre, Eloi Alcaraz, Arnau Llovet, Joan Barberà Soler, Luca Khidasheli, Alex Vega, Aniol Font, Jordi Sala, Jordi Ruiz, Jordi Dinares, Marc Ferruz i Sergi Bocanegra.

Moltes felicitats a totes i tots: esportistes i tècnics!!