EL CN SABADELL, CAMPIÓ D’ESPANYA D’EDATS DE TENNIS TAULA I LUCA KHIDASHELI CAMPIÓ INDIVIDUAL

Per primera vegada un club de la ciutat de Sabadell ha assolit el títol de Campió d’Espanya per equips en la categoria d’edats. Ha estat en la categoria aleví el Club Natacio Sabadell amb un trident format per Luca Khidasheli, Joan Barberà Soler i Eneko Rodriguez, i dirigits pel tècnic Alex Bocanegra. Els sabadellencs s’han penjat l’or a Antequera (Màlaga) després de guanyar al Rivas madrileny de Dario Salcedo per 3-2 en una final èpica i espectacular. En semifinals es van imposar al Vegas de Genil de Cristian Sánchez per 3 a 1. En l’altre semifinal el Rivas va derrotar el Falcons Sabadell Tortosa (Aniol Font, Fran Serrano, Toní Sorni i Faust Sorní) per 3-0. Un or i un bronze pel tennis taula de la ciutat de Sabadell que ha mostrat que té molt de futur.

A més en individuals, Luca Khidasheli, grandíssim protagonista a Antequera, ha estat brillantíssim Campió d’Espanya aleví, sent el primer sabadellenc en aconseguir-ho. I a més, Khidasheli, ha estat campió del Torneig Estatal individual. El jugador del CN Sabadell ha fet un triplet. I Joan Barberà Soler va arribar fins els quarts de final en l’individual del Campionat d’Espanya quedant-se a les portes del podi.
El CN Sabadell també va comptar amb un equip B amb Jordi Ruíz, Owen Yang i Quim Barberà Soler, que han mostrat molt bones maneres en una categoria superior.