EL CN SABADELL ASSOLEIX LA PERMANÈNCIA MATEMÀTICA A DIVISIÓ D’HONOR I PRIMERA NACIONAL

Tennis Taula – El nostre equip, tot i la derrota a la pista de l’Esparreguera per un ajustat 4-3, ha certificat aquest cap de setmana la permanència a la Divisió d’Honor masculina. A falta de cinc jornades amb cinc victòries més que Badalona i Olot, i amb average guanyat amb ambdos clubs, el CN Sabadell ja ha confirmat que la propera temporada competirà un any més a la categoria de plata del tennis de taula estatal. El Club és tercer en posició de fase d’ascens a Superdivisió, amb dos més que l’Esparraguera quatre punts més que el Vic. El tercet titular actual està format per Luca Khidasheli, Xavi Casadevall i el japonès Hiroaki Kudo. Kudo jugarà el proper cap de setmana el darrer partit amb la samarreta del Club Natació Sabadell, perquè tornarà al Japó a finals del mes de març.

També s’ha assegurat la permanència aquest cap de setmana el segon equip del CN Sabadell a la Primera Nacional en guanyar a la pista del Torelló per 3-4. Amb Pere Weisz, Joan Barberà Soler i Sergi Bocanegra han pogut imposar-se a un rival directe, que ara ja té cinc derrotes més que el Club.

En un cap de setmana on l’equip de Segona Nacional ha aconseguit el triomf contra el TT Parets, un rival directe per la permanència. El Club es va imposar per 0 a 6 amb un trident format per Aniol Font, Fran Serrano i Jordi Dinarès. Gran victòria dels sabadellencs que ara tenen dos victòries més que el Parets, que està en descens.

I l’equip de Tercera Nacional també té molt ben encaminada la permanència a la categoria. Amb els joves Owen Yang i Quim Barberà i els veterans Alex Menéndez, George Khidasheli i Antoni Ponz, han guanyat contra l’Olot per 5-1 i segueixen en zona de permanència.

Fotografia: Equip de Primera Nacional