EL CN SABADELL ASSOLEIX 13 MEDALLES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JOVES

Tres ors, tres plates i set bronzes, botí del Club que ha estat un dels equips més destacats

El Club Natació Sabadell ha tornat, un any més, a ser un dels clubs més destacats al Campionat de Catalunya de Joves de tennis de taula que s’ha celebrat al pavelló Joana Ballart de Valls. En total, el Club ha sumat tretze medalles, tres d’or, tres de plata i set de bronze en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

La jove palista del conjunt sabadellenc Karen Yang ha estat per segon any consecutiu campiona de Catalunya prebenjamí, categoria on on nois Thiago Huguet ha estat semifinalista pujant al podi. En equips benjamí, el CN Sabadell ha estat brillant subcampió amb un equip format per Karen Yang i Agnès Lllovet. En dobles, Yang i Llovet han estat segones també i en individuals tercera plaça per a Llovet.

En alevins, bronze per a l’equip format per Fran Serrano, Quim Barberà i Owen Yang, bronze en dobles per a Serrano i Barberà, que en individuals han arribat fins als quarts de final. I en dobles mixtes, Fran Serrano amb Renata Shypsha han estat brillants campions.

En infantil, meritori bronze per equips per a Aniol Font, Joan Barberà i Fran Serrano. Tot i no poder comptar per equips amb Luca Khidasheli, que estava amb la selecció espanyola, els joves palistes del CN Sabadell han acabat tercers pujant al podi. En individuals, Khidasheli ha estat subcampió i Aniol Font ha arribat a quarts de final. En dobles, títol per a Khidasheli, fent parella amb Cesc Carrera, i medalla de bronze per a Barberà/Font. I en dobles mixtes, Joan Barberà, juntament amb Renata Shypsha, han estat semifinalistes.