EL CN SABADELL AIXECA ELS PRIMERS TROFEUS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JOVES

Tennis Taula – El Pavelló Nord, un magnífic escenari, acull fins al proper 1 d’abril la destacada competició catalana.

Després de la finalització del Campionat de Catalunya de Joves en les categories aleví i cadet, el CN Sabadell ha estat el club que més medalles ha assolit.

L’entitat que presideix Claudi Martí ha aixecat els primers trofeus tant en les proves d’equips, individual i dobles.

El Club Natació Sabadell ha estat subcampió de Catalunya cadet per equips. Amb un bloc format per el cadet de primer any Luca Khidasheli i els infantils Aniol Font, Joan Barberà i Owen Yang, el Club arribat a la gran final de la competició on ha cedit contra el CTT Borges per 3 a 1. En aleví masculí, nou podi. Tercera posició amb un equip format per Thiago Huguet, Fran Serrano i Quim Barberà.

En dobles aleví, Quim Barberà i Fran Serrano s’han proclamat campions de Catalunya, en dobles cadet, Aniol Font i Joan Barberà Soler han estat subcampions. En dobles mixtes alevÍ, Serrano i Jana Manresa (Ganxets Reus) han estat segons, Quim Barberà i Aina Araque (Ganxets Reus) han estat tercers, el mateix que Agnés Llovet fent parella amb Joan Granados (Badalona). I en dobles mixtes cadet, Joan Barberà amb Irina Gimeno (Vic) s’han proclamat campions de Catalunya.

I en individual aleví, Fran Serrano ha estat subcampió i Quim Barberà tercer.