EL CLUB SUMA 18 MEDALLES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JOVES CELEBRAT AL PAVELL NORD

Tennis Taula – La nostra secció ha assolit un total de 18 medalles al Campionat de Catalunya de Joves de tennis de taula celebrat al Pavelló Nord de Sabadell. Un gran èxit esportiu i organitzatiu acollint la cita més important de la Federació Catalana. La tasca esportiva liderada per Alex Bocanegra ha estat perfecte, al igual que tots els voluntaris i col.laboradors que han fet possible que sigui un campionat per recordar tota la vida.

En prebejamí, Karen Yang ha conquerit per tercer any consecutiu el títol català individual i Thiago Huguet ha repetit el bronze de l’any passsat.

En benjamí, la sabadellenca del Club Karen Yang s’ha penjat la medalla d’or individual, una plata de dobles fent parella amb Ona Trallero (Falcons) i la de bronze amb el seu company d’equip Thiago Huguet. A més per equips, el CN Sabadell amb el duet format per Karen Yang i Marta Silvestre també ha pujat al podi, finalitzant en quarta posició.

En la categoria aleví, el CN Sabadell, format per Fran Serrano, Quim Barberà i Thiago Huguet, han ocupat una brillant tercera plaça per equips. En individual, Fran Serrano ha estat subcampió i Quim Barberà, tercer. En dobles, Serrano i Barberà s’han proclamat campions de Catalunya i en mixtes Serrano amb Jana Manresa (Ganxets) han estat plata i Barberà amb Aina Araque (Ganxets) han assolit el bronze.

En la competició infantil, l’equip A del CN Sabadell (Joan Barberà, Aniol Font, Jordi Ruíz i Owen Yang) han estat subcampions catalans i l’equip B del Club (Fran Serrano, Alex Silvestre, Quim Barberà i Arnau Llovet) han quedat tercers. En individual, Fran Serrano ha estat tercer. En dobles mixtes, Joan Barberà, fent parella amb Irina Gimeno (Vic) han estat subcampions.

En la categoria cadet, el Club, amb un bloc format per Luca Khidasheli, Joan Barberà, Aniol Font i Owen Yang) han ocupat la segona plaça final. En individual, segona plaça per a Khidasheli. En dobles mixtes, Joan Barberà, fent parella amb Irina Gimeno (Vic) han estat campions.

Cal esmentar que Luca Khidasheli i Joan Barberà van marxar abans d’acabar la competició i no van poder disputar algunes de les proves. Khidasheli i Barberà van anar a Alacant amb la selecció catalana per jugar el Campionat d’Espanya d’edat escolar. Per equips van ser campions estatals, i en individual Khidasheli campió cadet i Barberà subcampió infantil.