El Club s’adhereix al manifest del món de l’esport contra la violència de gènere

El diumenge 25 de novembre es commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. El Club, juntament amb altres clubs esportius i federacions esportives, dona el seu suport al Manifest Institucional de la Generalitat de Catalunya.

El Consell Català de l’Esport, un any més, promou el Manifest Institucional i del Món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que té lloc el dia 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el ‘Programa Dones i Esports’ de la Generalitat de Catalunya. La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant les setmanes del 12 al 30 de novembre.

Per aquest motiu, el Club s’adhereix un any més al Manifest amb la voluntat de sumar esforços per construir dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, ja que representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat entre homes i dones.

Volem un esport que promogui valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació. Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc! , per una Catalunya lliure de violències sexuals.