El Club rendeix homenatge a les sostcampiones del món

Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz, Clara Espar, Paula Leitón, Judit Forca i Pili Peña són les vuit jugadores del Club que es van proclamar de forma brillant sots-campiones del món amb la selecció espanyola de waterpolo femení, als Mundials de Budapest que van acabar ahir, després de caure derrotades a la final davant dels Estats Units per 13 a 6.

Cal tenir en compte també que a l’equip estadounidenc també hi havia una jugadora de Club, Kilye Neushul, peça clau en la victòria americana a aquest mundial, i una altra ex jugadora, Melissa Seidemann, que també va jugar dues temporades al CNS.

A l’èxit del waterpolo femení al Mundial cal afegir les dues medalles aconseguides per la representant de sincronitzada del Club Ona Carbonell, el que fa que el CNS hagi aglutinat la meitat dels sis metalls aconseguides per la selecció espanyola.

Es dóna la circumstància que Mireia Belmonte, guanyadora d’altres tres medalles espanyoles al Mundial, també va ser nedadora del CNS en el passat, la qual cosa ha portat al president del Club Claudi Martí a manifestar que aquest Mundial “té clarament el segell del Natació Sabadell”.

Martí ha destacat també l’èxit assolit enguany per l’equip femení juvenil del Club, que s’acaba de proclamar campió d’Espanya. Segons Martí, el nou Pla Pedrera impulsat recentment ha de permetre “garantir la continuïtat dels èxits en el futur, amb gent de la casa”.

Renovacions a l’equip

Pel que fa a la temporada 2017/18 de l’Astralpool Club Natació Sabadell femení, el Club ha arribat a un acord per a la renovació de la capitana Olga Domènech, de l’esquerrana Pili Peña, i de la recent campiona mundial Kiley Neushul.

Cal destacar també les incorporacions al primer equip de les joves jugadores de la pedrera Ainara Farré, nomenada millor portera del Campionat d’Espanya juvenil guanyat pel Club, i de Gisela Farré, MVP del mateix campionat juvenil.

Baixes confirmades

Pel que fa al capítol de baixes, la italiana Chiara Tabani no seguirà amb l’equip, a l’igual que Clara Espar, que també anirà cedida. Pel que respecte a la portera Maria Elena Sánchez, serà cedida aquesta temporada al CN Sant Andreu.

L’equip femení de waterpolo iniciarà la seva preparació el mes de setembre, sota les ordres del nou entrenador David Palma, que ha presenciat aquests dies els èxits al Mundial de Budapest.

Les integrants de l’equip femení seran enguany les encarregades de fer el pregó de la Festa Major de Sabadell, convidades per l’Alcaldia.