EL CLUB PROTAGONISTA EN LES DISTINCIONS DEL COMITÈ OLÍMPIC

El Comité Olímpico Español (COE) ha concedit un total de 25 distincions i el Club ha estat un protagonista destacat. En concret la nostra entitat ha rebut la Placa Olímpica.

El passat dia 15, a la gala del COE, la selecció femenina de waterpolo ja va estar distingida pela medalla d’argent als Jocs de Tòquio amb Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia i Irene González i pel títol al Campionat d’Europa de Budapest amb Laura Ester, Judith Forca i Maica Garcia.
Els altres esportistes han estat distingits amb la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu han estat Sergi Cabanas pel sots campionat del Món de Gwangju, Eduardo Lorrio pel sots campionat d’Europa de Budapest, Nona Pérez pel títol de Campiona del Món Júnior a Netanya. A Natació Artística ha estat distingida Emma Garcia per la medalla d’argent i Ona Carbonell per la medalla de bronze a l’Europeu de Budapest
Amb la insígnia olímpica el nedador i ex president de l’entitat Miquel Torres. I finalment les medalles al mèrit per actuacions internacionals ha estat en categoria de bronze: Bernat Sanahuja (36 actuacions), Irene González (29 actualcions) i Emma Garcia (27 actuacions).
També Gemma Mengual, que va ser nedadora del Club, ha rebut l’ordre olímpica.
Moltes felicitats a totes i tots!!