EL CLUB PERD CONTRA UN CN MATARÓ SUPERIOR A DIVISIÓ D’HONOR (1-5)

Derrota del primer equip masculí de tennis taula del Club Natació Sabadell contra el Quadis CN Mataró (1-5) en un partit en la lluita per assolir la permanència a la Divisió d’Honor masculina de tennis taula. Els mataronins van mostrar el seu potencial davant els sabadellencs, que tot i el massiu suport de públic a Can Llong, no va poder sorprendre als del Maresme, que van ser millors. El base local Ferran Brugada va sumar el punt dels nedadors contra Yordi Jason Ramos. El rus Yuri Beschastnyy va perdre contra Ramos, ja amb el partit decidit, i davant Xavier Peral i Pere Weisz va cedir contra Peral i Arnau Pons, que va fer un partit espectacular guanyant a Weisz i a Brugada.

La lluita per la salvació continua en un curs on la Divisió d’Honor està molt cara. El Borges és el cuer amb 2 triomfs, Elx i Club han guanyat tres partits i Olot, Calella, Badalona, Mataró i Irun compten amb 4 victòries. La segona volta serà decisiva i cada jornada serà una final per a tots aquests equips.

El pròxim rival dels de Sabadell serà el Múrcia, líder invicte que visitarà dissabte Can Llong. Els murcians són un dels grans candidats a l’ascens a Superdivisió.