EL CLUB PARTICIPARÀ A LA COPA DEL REI 3X3 DE BÀSQUET

Bàsquet – El Club Natació Sabadell 3×3 ha aconseguit un èxit transcendental en assegurar el seu lloc a la prestigiosa Copa del Rei de l’ACB 2024, una competició que reuneix els vuit millors equips de bàsquet d’Espanya.
Aquesta fita esportiva no només ressalta el talent i la dedicació de l’equip, sinó que també és un gran orgull per a la ciutat de Sabadell.
Des de l’inici de la temporada, el Club Natació Sabadell 3×3 ha enlluernat a l’escena nacional, exhibint un joc captivador i una determinació indomable a cada partit. La classificació per a la Copa del Rei marca un moment emblemàtic a la trajectòria de l’equip, ja que tindran l’oportunitat d’enfrontar-se als millors conjunts del país en una batalla per la la competició més important del 2024 a nivell de bàsquet 3×3.
Aquest torneig emocionant es durà a terme a Màlaga del 15 al 18 de febrer, una ciutat amb una rica tradició esportiva i un entorn vibrant que sens dubte afegirà un nivell addicional d’emoció i competitivitat a l’esdeveniment.
L’equip del Club Natació Sabadell 3×3, que competirà a la Copa del Rei, està compost per alguns dels jugadors més destacats a l’àmbit del bàsquet 3×3. Entre ells hi ha Pol Osul, Nil Mataix, Oriol Bernadi i Fredrick Ongu. Aquests talentosos atletes catalans han demostrat la seva destresa i habilitat en nombroses ocasions, consolidant-se com a referents al panorama del bàsquet 3×3 a Catalunya i Espanya. A més, l’equip compta amb la presència de Fredrick Ongu, un dels millors jugadors de Nigèria a la disciplina del bàsquet 3×3. La seva incorporació aporta una dimensió internacional a l’equip, així com una valuosa experiència i habilitats que sens dubte enfortiran les possibilitats del Club Natació Sabadell 3×3 a la Copa del Rei.
En resum, la classificació del Club Natació Sabadell 3×3 per a la Copa del Rei de l’ACB 2024 representa una fita significativa a la història del club i un motiu de gran celebració per a la ciutat de Sabadell. Amb un equip format per destacats jugadors catalans i la presència d’un talentós jugador nigerià, el Club Natació Sabadell 3×3 està preparat per deixar la marca en aquest emocionant torneig i competir al nivell més alt a la ciutat de Màlaga.

 

 

Veure horaris