EL CLUB NATACIÓ SABADELL S’ESTRENA A PRIMERA NACIONAL GUANYANT PER 6-0

Immillorable estrena del Club Natació Sabadell a la Primera Nacional masculina de tennis de taula. El Club es va imposar, dissabte a Can Llong, al CTT Vilablareix per 6 a 0. Amb un tercet titular format per Ivan Ruíz, Ramon Clivillé i Pere Weisz, els sabadellencs van superar als gironins, que entrenants per Eduard Mayorov, van alinear a Martí Pèlachs, Guillem Quesada i Manel Redondo.

Coincidint amb el primer equip, el segon equip de l’entitat nedadora va estrenar la temporada a Tercera Nacional amb un triomf contra el TT Prat per 6 a 0. Els juvenils Dani Castro i Màrius Menéndez acompanyants per Ignasi Weisz van derrotar als experimentats Fèlix Julià, Juan Carlos Ardila y Armando Martín.

En un primer cap de setmana de competició oficial de Lliga, on l’equip de Preferent del Club Natació Sabadell, amb Xavi Zaragoza, Enric Muro i Pere Bellsolà, va vèncer el Lluïsos de Gràcia, a domicili, per 0 a 6.

El segon equip, a Tercera Nacional, també juga a Can Llong i supera al TT Prat per 6 a 0

A Segona Territorial A, triomf a l’Hospitalet per 2 a 4 amb dos punts de George Khidasheli i un de Marc Ferruz i un de Jordi Weisz.

I el CNS “B” de Segona Territorial B, amb Toni López, Miquel Angel Romera i Dolors Sánchez va perdre a la pista del Congrès de Barcelona per 6 a 0.