El Club Natació Sabadell integra el Club Tennis Taula Sabadell 2016

El Club Natació Sabadell integra a partir de la propera temproada el Club Tennis Taula Sabadell 2016 a la seva secció de tennis taula, un salt qualitatiu molt gran en el projecte que va iniciar ara fa un any el Tennis Taula Sabadell. El projecte del somni continua més viu que mai, ara dins una estructura potentíssima en tots els aspectes. El CNS absorbeix els equips i palistes del TTS amb molts reptes i objectius a nivell social i esportiu. Des que va sorgir la possibilitat d’integrar-se i formar part de l’entitat que presideix Claudi Martí, els responsables del Tennis Taula Sabadell van veure com una gran oportunitat l’opció de formar part d’un club com el CNS.

Els jugadors sabadellencs històrics i més destacats que han fet gran el tennis taula a la ciutat de Sabadell en els últims 30 anys passaran a formar part del club que és la referència social i esportiva de la ciutat. Una barreja perfecte per tornar a ser un referent d’aquest esport a nivell català i estatal tenint en compte tots els públics i edats, des de petits a grans.

El Club Natació Sabadell, la tercera entitat esportiva que té més socis de Catalunya per darrera del FC Barcelona i el RCD Espanyol, competirà la temporada 2017/2018 a la Primera Nacional masculina i a la Primera Nacional femenina. El segon equip masculí competirà a 3a Nacional. A la Lliga Territorial de Barcelona, el CNS comptarà amb equips a Preferent, 2a A, 2a B i Tercera, a més de la 2a B de Veterans. La secció del CSN estarà formada d’entrada per una seixantena de jugadors federats i no federats, entre els que s’integren del Tennis Taula Sabadell i els que formaven la del Club Natació Sabadell.

Un projecte ambiciós i engrescador tant en l’aspecte social i esportiu obert a tots els públics i a totes les edats, des de nens i nenes fins a adults i grans. A partir del setembre, el Club Natació Sabadell tindrà una Escola de tennis de taula obert a tothom, tant pel matí com a la tarda.

La secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell es va fundar l’any 1963. El president de la secció de tennis de taula serà Pere Bellsolà, responsable en els últims anys d’aquest esport al club nedador i la junta comptarà amb els germans Weisz (Pere, Joan, Mónica i Ignasi), Jordi Oms, Joan Barberà, Joan Vila, Alex Menéndez, Xavi Garcia i Mònica Martínez, a més d’algún membre més que s’afegirà properament per solidificar encara més l’estructura i el projecte.