EL CLUB NATACIÓ SABADELL DOBLE CAMPIÓ ESTATAL DE VETERANS A ALTEA

L’expedició del Club Natació Sabadell ha tornat a casa amb les maletes plenes de copes i medalles. Els veterans del conjunt sabadellenc (Pere Weisz, Joan Weisz, Alex Menéndez, Joan Barberà, Jaume Querol, Ignasi Weisz, Andrés Cano, Montse Weisz, Mònica Weisz, Carme Mestre i Dolors Sánchez), a més de Ramón Carceller, que va jugar per equips amb el Girbau Vic, han estat els grans triomfadors del Campionat estatal de Veterans celebrat a Altea amb la participació de més de 500 jugadors.

10 títols, un Subcampionat i 4 tercers llocs, aquest és el botí que s’han endut els nedadors de la seva participació en la competició organitzada per l’Associació Espanyola de Veterans de tennis de taula.

Per equips, el Club Natació Sabadell, amb Andrés Cano, Ignasi Weisz, Jaume Querol i Joan Barberà, s’ha proclamat campió en la categoria de 40 anys en superar en la final a l’Hispalis de Sevilla, amb el suec de Superdivisió Magnus Manson, per 3 a 2. En semifinals van superar el Tramuntana per 3-0 i a quarts a l’Olesa per 3-1.

En 50 anys, el trident format per Pere Weisz, Joan Weisz i Alex Menéndez han estat brillants subcampions en cedir contra el CTT Pep Palès (Li Qi, Josep Maria Palès, Ramon Fonollà, Fede Sardà i Miquel Pastor) per 1-3 en la gran final. Als quarts van superar l’Ateneu 1882 per 3-0.

En categoria femenina per equips, les bessones Montse i Mònica Weisz van aixecar la copa de campiones defensant la samarreta del Club Natació Sabadell. En la gran final es van imposar al Linares per 3 a 1 i en semifinals al CTT Els Amics de Terrassa per 3 a 2. Mentre el CNS “B” (Carme Mestre i Dolors Sánchez) es van quedar a la fase de grups.

En individuals, títols per Mònica Weisz en femení i Pere Weisz en 50. Tercers llocs per Montse Weisz en femení, Joan Barberà en 40 i Joan Weisz en 50.

En dobles, títols per les bessones Weisz, per Pere Weisz i Jaume Querol i pels germans Pere i Mònica Weisz en mixtes. I tercer lloc per Joan Barberà i Agustí Martín en 40. El sabadellenc Martín, que juga al Parets, a més va ser subcampió indiviadual.

Dos grans noms propis a destacar i és que Mònica Weisz ha estat campiona per equips, individual, dobles i dobles mixtes. Pere Weisz ha estat campió en individuals, dobles i dobles mixtes i subcampió per equips. Els dos palistes del Club Natació Sabadell s’han tornat a tenyir d’or sent dos dels protagonistes d’excepció a Altea.