EL CLUB NATACIÓ SABADELL CAMPIÓ DE CATALUNYA DE VETERANS

Primer títol de Campió de Catalunya per a la secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell. El conjunt nedador ha aixecat la copa de campions en el català de Veterans en la categoria de 50 anys en la competició celebrada a Calella el cap de setmana. El trident format pels germans Pere i Joan Weisz i Alex Menéndez ha superat al Canet per 3 a 2 en la final. En semifinals s’han imposat a la SCR El Ciervo (Vicenç Blasco, Xavi Villoro i Juan Ortega) per 3 a 0 i als quarts de final al Girbau Vic TT per 3-0. Mentre, el CN Sabadell “B” (Andrés Gallardo, Francesc Playà i Ramon Carceller) ha estat semifinalista de la consolació.

En la categoria de 40 anys, el Club, amb Ignasi Weisz, Joan Barberà i Andrés Cano, ha estat subcampió en perdre la final contra el TT Parets (Agustí Martín, Miquel Molina i Òscar Cuenca) per 3 a 1. Els paretencs, amb el soci del Club Agustí Martín i el ‘sabadellenc’ Miquel Molina, han estat els millors del campionat. En les semifinals, el CN Sabadell ha guanyat a l’Olesa per 3 a 2 i als quarts de final al CN Sabadell “B” (Montse i Mònica Weisz i Dolors Sánchez) per 3 a 0.

Els palistes del Club Natació Sabadell li han dedicat el títol i el subcampionat al veterà a Xavi Garcia, operat aquesta setmana del menisc, i que ha estat baixa pel Campionat de Catalunya i també ho serà pel d’Espanya. Un cop acabada la competició, els jugadors nedadors es van personar a casa del Xavi per oferir-li les copes de campió i subcampió i fer-li entrega de la seva medalla.