EL CLUB NATACIÓ SABADELL ASSOLEIX LA PERMANÈNCIA A DIVISIÓ D’HONOR

El primer equip masculí de tennis de taula del Club Natació Sabadell ha aconseguit aquest cap de setmana la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor. Ho ha fet a falta de tres jornades pel final de la Lliga. La victòria a la pista del Marpex basc per 3-4 en un partit que es va decidir en el dobles va suposar la desena victòria de la temporada que donava el triomf i la salvació als sabadellencs.

Amb un trident format pels sabadellencs Ferran Brugada, Pere Weisz i Ivan Ruíz, el CN Sabadell ha fet un triple desplaçament gairebé perfecte. En el primer partit, derrota contra el líder per 4-3 on el veterà i destacat Pere Weisz va guanyar a Daniel Palacios, un dels millors jugadors de la categoria de plata i el jove Ivan Ruíz a Rodrigo Cano.

Després de 3 hores i 45 minuts, cita a Errenteria per jugar contra el Marpex. Ferran Brugada va tornar a demostrar el seu talent i categoria guanyant contra l’hispà xilè Jorge Gambra (11-3, 11-4 i 11-5) i davant el serbi Daniel Conic per 3 sets a 2. Pere Weisz va imposar-se al sempre complicat i batallador Eder Vallejo per 3-2. I després dels sis individuals, el dobles va decidir i la parella Brugada/Weisz imposar-se a Conic i Vallejo donant una victòria de moltissim mèrit.

El brillant cap de setmana del Club es va arrodonir diumenge a la pista del Peñaskal per 4-2. Onzena victòria i a afrontar amb la màxima il.lusió i tranquil.litat els dos últims partits que es jugaran a Can Llong contra Borges i Burgos.

Sabadell tornarà a gaudir la propera temporada de la Divisió d’Honor masculina amb el Club Natació Sabadell a la categoria de plata.