El Club molt protagonista a l’Interterritorial de Veterans

Els palistes del Club Natació Sabadell han escrit una nova pàgina en el tennis de taula estatal en la categoria de Veterans.

El palista del Club Joan Barberà, juntament amb el soci del CNS i jugador del Parets Agustí Martín i Jaume Querol han conquerit el títol al Campionat Interterritorial organitzat per l’Associació Espanyola de Veterans celebrat aquest cap de setmana a Ocaña (Toledo). Barberà, Martín i Querol integrants de l’equip de Veterans de Catalunya A han superat a Astúries per 3-0 en la final i a Múrcia per 3-0 en semifinals. En el quarts de final van imposar-se a Catalunya B per 3-2 després de capgirar un 0-2 en contra.

En la competició femenina, subcampionat per l’equip de de Veterans de Catalunya A amb la jugadora del Club Natació Sabadell Montse Weisz fent equip amb Maria Serres i Mercè Mañé. En la final van cedir contra Andalusia per 3-1.

I en el Memorial Lolita Reyes, Carme Mestre (Club Natació Sabadell) es va endur el títol en la categoria + 60. Gran victòria de la sabadellenca que va pujar al graó més alt del podi.