EL CLUB I LA PENYA SIGNEN UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ

El Club Natació Sabadell i el Club Joventut Badalona van signar recentment un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a promoure, desenvolupar i millorar la capacitat de foment i pràctica del bàsquet. Aquest acord te com a objectiu principal el col·laborar en benefici mutu i de l’esport del bàsquet en particular, amb la finalitat de promoure i fomentar àmpliament l’esperit i creixement de l’esport, fent especial atenció en la formació d’esportistes de base de la esmentada disciplina esportiva.

Xerrades de formació

Dins de l’acord, el Club Joventut Badalona convidarà a tots els entrenadors del Club,  a  les xerrades tècniques de formació que l’equip de Badalona realitzi durant la temporada, així com en alguns dels entrenaments que realitzi el Primer Equip i els equips de la base.

També convidarà a participar als tècnics de les categories inferiors de bàsquet del Club,  als clínics que els serveis tècnics organitzin expressament per als clubs col·laboradors.

A més, es contempla el compromís per part del Joventut Badalona  que en els tornejos que organitzi en les seves instal·lacions per a les categories de pre-mini, mini i infantil convidarà a participar als equips de les categories del nostre Club.

Igualment, el Club podrà escollir entre els seus jugadors de les categories de pre-mini, mini i infantil, amb un màxim de dos jugadors, aquells que participaran en els entrenaments amb caràcter obert que es poguessin organitzar en les instal·lacions del Joventut  amb els seus tècnics.

Descomptes i avantatges pels socis del Club

El Club Joventut  Badalona i el Club estableixen uns descomptes directes per als nostres socis:

  • Descompte d’un 50% en la compra d’entrades d’adult que acompanyi al titular del carnet especial.
  • Descompte del 10% en productes oficials del Club Joventut Badalona SAD.
  • Descomptes a pactar en activitats diverses de Campus o altres, que organitzi el Club Joventut Badalona.