EL CLUB I CLINICA DENTAL TRES D SIGNEN UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ

El Club Natació Sabadell i Clínica Dental Tres D, dedicada fonamentalment a la salut i estètica dentals, han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual, la Clínica Dental donarà suport especial a l’equip femení de waterpolo de la nostra entitat.

Clínica Dental Tres D ha fet una aposta determinada per donar suport a l’esport femení i més concretament, a l’equip de waterpolo femení. La igualtat, el treball en equip, l’esforç, la solidaritat i l’esperit guanyador son valors compartits amb el Club i per aquest motiu s’ha signat un conveni de col·laboració que serà l’inici d’una relació ben llarga.

L’acord, que té una durada inicial d’una temporada prorrogable any a any, i estableix una sèrie d’avantatges per als socis del Club en els serveis i tractaments que realitzen a les seves clíniques.

Qui és Clínica Dental Tres D

Clínica Dental Tres D és un equip de professionals i especialistes liderats pel Dr. Mikel García i el Dr. Carlos Ospina que tenen més de 20 anys d’experiència i que fa vuit anys va obrir el seu primer centre dental a Sabadell a l’Avinguda Matadapera, 161. Des de fa més de dos anys, ha obert una segona clínica a la Creu de Barberà.

El seu compromís per l’excel·lència i per oferir un servei de qualitat els ha portat a ser un referent a la ciutat de Sabadell. Actualment, compta amb modernes instal·lacions dotades de la última tecnologia, com el TAC que millora el diagnòstic per tractaments com la implantologia o la regeneració òssia amb plasma així com, el iTero, un escàner intraoral que permet fer registres en 3D de boques senceres i liderar el mercat de la ortodòncia invisible o invisalign.

Però Clínica Dental Tres D és sobretot un equip humà. L’ànima de les seves clíniques va més enllà de cuidar la salut bucodental dels seus pacients. Per això, aquests passats Nadals, han estat una de les 40 empreses col·laboradores amb la campanya solidària de Creu Roja perquè cap infant es quedi sense joguina.

Foto: El president del Club Claudi Martí, amb els doctors Mikel García i Carlos Ospina.