El Club i Astralpool renoven el seu acord de patrocini per als pròxims 3 anys

El Club Natació Sabadell i Fluidra, el grup multinacional amb seu a Sabadell dedicat al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua, a través de la seva marca Astralpool, han renovat el seu  acord de patrocini per als pròxims 3 anys.  Després de quasi 10 anys d’estreta col·laboració entre ambdós,  el nou acord certifica la prolongació de la seva vinculació i l’aposta de la companyia pels esports d’aigua

Aquest acord inclou l’sponsortizació per part de la marca Astralpool dels primers equips de waterpolo tant masculí com femení, que passaran a dir-se “Astralpool CN Sabadell”.

Per altra banda, el Club incorporarà a tot el seu merchandising el logo de l’empresa multinacional amb seu a Sabadell, de la mateixa manera que la publicitat estàtica també serà present a tota la instal·lació.

Fluidra continuarà sent el proveïdor oficial del Club, i executarà les propostes de millora de les nostres instal·lacions aquàtiques.

Empreses líders en el seus sectors

L’aliança del Club Natació Sabadell i Fluidra (Astralpool) significa l’aliança de dues empreses líders mundials en els seus sectors.

Amb una trajectòria brillant al llarg dels seus cent anys d’història, el Club Natació Sabadell és el Club que va aportar més esportistes als JJOO de Londres 2012. Per la seva part, Fluidra, empresa cotitzada a la Borsa espanyola, és líder mundial en el desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua en Piscina i Wellness.