EL CLUB GUANYA TRES TÍTOLS DE LLIGA I ASSOLEIX UN NOU DOBLE ASCENS

EL CLUB GUANYA TRES TÍTOLS DE LLIGA I ASSOLEIX UN NOU DOBLE ASCENS

14 de maig de 2019

La secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell ha viscut un cap de setmana final de Lliga ple d’èxits i títols. El Club s’ha proclamat campió de Lliga de Preferent, la màxima categoria de la Territorial de Barcelona, de 2a Territorial A i de la 1a Divisió de Veterans, a més d’aconseguir el subcampionat de 1a Territorial. Però a més dels títols, l’equip de 2a A ha assolit el doble ascens pujant a Preferent. L’equip format per Xavi Garcia, Genís Ruíz, Alex González, Marc Muñoz, Adrià Weisz i Xavi Garcia Jr va imposar-se al CTT Vilanova per 4-1 fent realitzat l’ascens.

Un doble ascens a Preferent que s’han guanyat a la taula i pel que han pogut lluitar després que l’equip de Preferent pugés a Tercera Nacional perquè no es poden tenir més de dos equips a la màxima categoria barcelonina. La temporada 2018/2019, el CN Sabadell tindrà equips a Divisió d’Honor, Primera Nacional, Tercera Nacional, dos a Preferent i equip a 2a Territorial A.

En les dues últimes temporades, el Club ha aconseguit 13 ascensos esportius i aquesta setmana pot assolir el 14è si l’equip de 3a B de Veterans guanya a La Garriga.

A banda dels ascensos, els títols d’aquest cap de setmana són per a tenir en compte. Sabadell torna a regnar a la 1a Divisió de Veterans gràcies al CN Sabadell. Els germans Weisz (Pere, Joan, Mònica i Ignasi) van superar al TT Parets per 4-2 en la gran final. També títol per l’equip de Preferent (Xavi Zaragoza, Sergi Casanovas, Pere Bellsolà, Enric Muro i Jose Ferrer) que es va imposar per 4-3 al CTT Vilanova.

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this