EL CLUB GUANYA TRES TÍTOLS DE LLIGA I ASSOLEIX UN NOU DOBLE ASCENS

La secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell ha viscut un cap de setmana final de Lliga ple d’èxits i títols. El Club s’ha proclamat campió de Lliga de Preferent, la màxima categoria de la Territorial de Barcelona, de 2a Territorial A i de la 1a Divisió de Veterans, a més d’aconseguir el subcampionat de 1a Territorial. Però a més dels títols, l’equip de 2a A ha assolit el doble ascens pujant a Preferent. L’equip format per Xavi Garcia, Genís Ruíz, Alex González, Marc Muñoz, Adrià Weisz i Xavi Garcia Jr va imposar-se al CTT Vilanova per 4-1 fent realitzat l’ascens.

Un doble ascens a Preferent que s’han guanyat a la taula i pel que han pogut lluitar després que l’equip de Preferent pugés a Tercera Nacional perquè no es poden tenir més de dos equips a la màxima categoria barcelonina. La temporada 2018/2019, el CN Sabadell tindrà equips a Divisió d’Honor, Primera Nacional, Tercera Nacional, dos a Preferent i equip a 2a Territorial A.

En les dues últimes temporades, el Club ha aconseguit 13 ascensos esportius i aquesta setmana pot assolir el 14è si l’equip de 3a B de Veterans guanya a La Garriga.

A banda dels ascensos, els títols d’aquest cap de setmana són per a tenir en compte. Sabadell torna a regnar a la 1a Divisió de Veterans gràcies al CN Sabadell. Els germans Weisz (Pere, Joan, Mònica i Ignasi) van superar al TT Parets per 4-2 en la gran final. També títol per l’equip de Preferent (Xavi Zaragoza, Sergi Casanovas, Pere Bellsolà, Enric Muro i Jose Ferrer) que es va imposar per 4-3 al CTT Vilanova.