Benvolguda sòcia, Benvolgut soci,

Després d’haver fet molts esforços econòmics per tal de poder reobrir amb totes les mesures el passat 1 de juny, perquè gaudíssiu del vostre esport en les millors condicions, ara hem hagut de tancar de nou el Club, malgrat haver-se demostrat que, l’esport és segur, sent l’índex de contagi en aquest sector, pràcticament inexistent.

Aquest nou tancament ens està portant a una situació límit, si consideres que aquesta mesura és injusta i vols solidaritzar-te amb el teu Club, pagant el 100% de la quota social, no cal que facis res, i procedirem a tramitar la teva quota habitual.
D’altra banda, si no pots o no vols, t’oferim l’alternativa que el pròxim mes de desembre et carreguem només el 50% de la teva quota habitual. Per això, caldrà que omplis el següent formulari, abans del 22 de novembre. Clica aquí per accedir al formulari.

Donat que la Junta Directiva, tal com marquen els nostres estatuts, no té potestat per deixar de cobrar les quotes totals o parcials als nostres socis i sòcies, la part restant que quedi per pagar de la quota de desembre, serà l’assemblea de socis i sòcies compromissàries, que es convocarà en temps i forma quan legalment es pugui, qui decidirà finalment si la part restant de la quota de desembre, quedarà condonada o s’haurà de pagar, en el temps i forma acordats.

Amb relació als serveis que tingueu contractats, el mes de desembre no es cobraran.

Esperem la solidaritat de tothom per mantenir el nostre Club viu