EL CLUB ES PROCLAMA CAMPIÓ DE CATALUNYA DE VETERANS

El Club Natació Sabadell “A” s’ha proclamat, aquest cap de setmana, campió de Catalunya de Veterans de tennis de taula en la categoria de 40 anys en la competició celebrada a Calella. Amb un equip format per Pere, Ignasi i Mònica Weisz i Dolors Sánchez, el Club ha superat en la final a l’Olesa (3-0) i en semifinals al TT Parets, dels sabadellencs Agustí Martín i Miquel Molina, per 3 a 2. La semifinal contra el vigent campió es va decidir en el darrer punt on Ignasi Weisz va treure tot i més per classificar el conjunt nedador per a la gran final. Pere Weisz, jugador més valuós del torneig, va guanyar tots els punts que va jugar.

En la fase de grups, els nedadors van perdre contra l’Ateneu 1882 “A” per 2 a 3, mentre van guanyar al Falcons (3-0) i al CTT Josep Maria Palès (3-0). En quedar segons de grup, els va tocar als quarts de final l’Ateneu 1882 “B”, a qui van superar per 3-0.

D’altra banda, el CNS “B” (Montse Weisz, Andres Cano i Enric Muro) va classificar-se com a segon de grup i en els quarts de final va perdre contra l’Ateneu “A” per 0-3. I el CNS “C” (Ernest Pardell, Francesc Playà i Ramon Carceller) va ser quart de grup i en la consolació va quedar eliminat per Falcons.