EL CLUB, CAMPIÓ DE LLIGA DE PRIMERA NACIONAL

El primer equip masculí de tennis de taula del Club Natació Sabadell s’ha proclamat aquest cap de setmana campió del grup 3 de la Primera Nacional. Un primer lloc que li dóna el dret a jugar l’eliminatòria de campions en la fase d’ascens a Divisió d’Honor que es jugarà a Pamplona el 5 i 6 de maig. El CNS, amb Ferran Brugada, Pere Weisz, Ivan Ruíz i Ramon Clivillé, ha estat líder des de la primera jornada i fins a la darrera certificant un primer lloc que els dóna la possibilitat de lluitar per pujar a la categoria de plata.

Aquest dissabte a Can Llong, els palistes del Club es van imposar al Torelló per 5 a 1 en un partit on va debutar el juvenil Dani Castro. Amb 4-1 al marcador, Castro va arrodonir el triomf amb la seva estrena victoriosa contra Gerard Font. Castro tornava a les pistes després d’unes setmanes de baixa que no li han permès competir.

I a 3a Nacional, debut del juvenil Jordi Weisz i segon partit de l’infantil Marc Ferruz. I tot i la derrota col.lectiva per 3 a 4 contra La Garriga, estrena amb nota de Jordi Weisz i molt positiva també la segona convocatòria i el joc de Ferruz a 3a Nacional. Queda una jornada i el segon equip del Club està classificat matemàticament per a la fase d’ascens a Segona Nacional.