El Club brillant 4art de Catalunya absolut

El Club ha finalitzat en una destacada quarta posició en la prova d’equips del Campionat de Catalunya absolut de tennis de taula que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Calella. L’equip format per Pere Weisz, Ivan Ruíz, Ramon Clivillé i Dani Castro ha accedit a les semifinals de la competició catalana després de guanyar en la fase de grups al CTT Ripollet i l’Almoster per 3-2 i al CTT Badalona per 3 a 1.

En les semifinals, els nedadors van cedir davant el CER l’Escala de Superdivisió per 3 a 0 i en la lluita pel tercer i quart lloc davant el CN Mataró, que aquesta temporada s’ha quedat a les portes de pujar a la màxima categoria, per 3 a 1 destacant la victòria de Pere Weisz contra Sergi Grau.

En individuals van participar Ivan Ruíz i Dani Castro aconseguint la classificació per al quadre final on van perdre contra Xavi Peral i Sergi Grau (Mataró), respectivament. En dobles, Ruíz i Castro després de passar a la segona ronda van quedar eliminats precisament contra la parella Peral/Grau.