EL CLUB ASSOLEIX EL PRIMER ASCENS DE LA TEMPORADA

La secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell ha assolit aquest dimarts el primer ascens de la temporada 2017/2018. El CNS “B” ha pujat de manera matemàtica a la 2a A de Veterans a falta de quatre jornades pel final del play-off i ara lluitarà pel doble ascens i pujar a Primera Divisió. I el CNS “A” pot certificar en breu també l’ascens a la categoria de plata i poder lluitar per ser a Primera la temporada que ve. En una temporada on la majoria d’equips federats del club estan a la part alta de la classificació lluitant per l’ascens o por intentar ser a la fase d’ascens.

El primer equip masculí del Club Natació Sabadell és líder del grup tres de Primera Nacional masculina i està a una victòria o bé una derrota del Lluïsos de Gràcia de certificar la classificació matemàtica per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor. L’equip femení de Primera del Club és segon a la classificació i en la darrera concentració haurà de certificar la plaça de privilegi per jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor.

El segon equip masculí que juga a Tercera Nacional és segon a la classificació i depèn de si mateix per jugar la fase d’ascens a Segona Nacional.

A la Lliga Territorial, l’equip de Preferent està a la part alta, quart, lluitant també per accedir a les places que donen dret a jugar la fase d’ascens. El Segona A és líder, té a tocar l’ascens, però vol lluitar pel doble ascens i pujar dues categories. El mateix amb el CNS “A” de Segona B, que està a punt de certificar l’ascens de categoria. I el CNS “B” de Segona B lluita per salvar-se.

Totes les competicions de Lliga entrenen en la recta final de la Lliga regular. Un cop finalitzin les fases de grups, es jugaran les fases d’ascens o els play-off d’ascens.