EL CLUB ASSOLEIX 2 PODIS AL ZONAL I CLASSIFICA 6 PALISTES PER AL TORNEIG ESTATAL

6 jugadors del Club Natació Sabadell tenen bitllet per jugar el Torneig Estatal de tennis de taula després de la celebració del Torneig Zonal classificatori a Bàscara (Girona). A més, dos d’aquests palistes, els joves Joan Barberà Soler i Luca Khidasheli, van pujar al podi. Tenen dret a disputar l’Estatal, els palistes del Club Barberà en benjamí, Khidasheli en aleví, Dani González i Ivan Ruíz en la categoria sub-23, Ignasi Weisz en veterans 50 i Jordi Dinarès, en classe 11 adaptat.

En categoria benjamí, Joan Barberà Soler es va proclamar subcampió. Després de ser primer de grup, en els vuitens de final va eliminar Faust Sorni (3-0), als quarts de final a Manel Lozano (3-0) i en semifinals a Oriol Martínez (3-0). En la final va cedir contra el seu bon amic de Falcons Aniol Font per 1 set a 3. En una competició benjamí on els palistes del Club Owen Yang i Jordi Ruíz van quedar ben a prop de l’Estatal arribant fins als vuitens de final i acabant 13ens. Quim Barberà es va classificar pel quadre i va perdre a setzens de final.

En aleví, Luca Khidasheli va pujar al podi en el seu primer any a la categoria. Khidasheli va finalitzar quart després d’arribar a les semifinals. El sabadellenc va quedar primer del seu grup, als setzens de final es va desfer de Miquel Valera (3-0), als vuitens de David Escobar (3-0) i als quarts d’Hèctor Pedrosa (3-0). En semifinals va perdre contra el campió Alejandro Vivo (0-3) i en la lluita pel tercer i quart lloc davant Ruixiang Tang per 2-3.

En sub-23, Dani González i Ivan Ruíz, que seran a l’Estatal, es van quedar a les portes del podi. En el quarts de final, Ruíz va cedir contra el campió Pablo Alday per 2 a 3 i González davant Sergi Grau, jugador de Superdivisió, per 0-3. Per aconseguir el bitllet per l’Estatal, el sabadellenc Ivan Ruíz va eliminar al seu company d’equip Alex Sayago i a Bernat Folch, mentre que Dani González va superar Roger Blanco i Rusian Amzaev.

En veterans, el sabadellenc del Club Ignasi Weisz també va obtenir el bitllet classificatori en ser sisè a Bàscara en la categoria de 50, que estrenava a terres gironines. Weisz, després de ser primer de grup, va perdre contra Josep Maillo als quarts de final.

I en la classe 11 adaptada, Jordi Dinarés jugarà la cita estatal com a classificat directament.

En infantil, Alex González es va quedar a les portes de l’Estatal en perdre en els vuitens de final contra Adam López per 2 sets a 3 i finalitzar 13è en la lluita per la novena i desitjada plaça. I en juvenil, Màrius Menéndez va arribar fins als setzens de final i Marc Muñoz fins a 1/32.

Els jugadors que no s’han classificat tindran l’oportunitat de lluitar per ser a l’Estatal al Torneig Nacional que es jugarà del 5 al 8 de desembre a Boadilla del Monte (Madrid).