EL CLUB ACONSEGUEIX CINC PODIS AL TORNEIG ESTATAL A TARRAGONA

Tennis Taula – Cristina Hernández, en Veterans femení +40, Jordi Dinarès, en adaptat intel.lectual, Luca Khidasheli, en juvenil, Joan Barberà Soler, en infantil, i Fran Serrano, en aleví, han pujat al podi al Torneig Estatal de tennis de taula que s’ha celebrat al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona.

En Veterans femení, més que meritori tercer lloc de la palista del Club Natació Sabadell Cristina Hernández en la destacada competició estatal on només poden participar els millors palistes. En la categoria adaptat intel.lectual, el jugador del Club Jordi Dinarès va ser subcampió sumant un nou èxit en la seva trajectòria esportiva.

Pel que fa a la categoria d’edats, en juvenil, el cadet de primer any Luca Khidasheli es va penjar la medalla de bronze. En infantil, també tercer lloc per a Joan Barberà Soler i en aleví, Fran Serrano va ser semifinalista. Tant Khidaseli com Barberà com Serrano van perdre amb el campió de la competició. Aquests tres joves palistes del CN Sabadell s’han classificat per al Top-8 Estatal, on també té plaça en la prova benjamí, la prebenjamina del Club Karen Yang que a Tarragona va arribar fins als quarts de final en una categoria amb jugadores dos anys més gran que ella.

I en la categoria infantil, més que meritòria onzena plaça d’Aniol Font, que tot i fer una molt bona competició es va quedar fora dels vuit primers.

Moltes felicitats!!