El cadet femení campió de 2a

Els passats dies 2 i 3 de Juny, van tenir llocs les Fases per decidir el Campió de la 2a Divisió de la categoria Cadet a Valldoreix. El nostre equip A prenia contacte amb la competició jugant directament les semifinals contra CEV l’Hospitalet a qui superaven amb claredat per 3-0 i (25-21/25-19/25-19). Amb aquest cartell de presentació, les nostres noies deixaven ben clar que anirien a totes després d’haver fet una temporada realment espectacular.
A la gran Final esperava CV Sant Boi, un dur rival que havia guanyat els dos partits que havien disputat ambdós equips fins al moment.
Amb els peus a terra i tota la il·lusió als ulls, les jugadores de l’Hugo, van trepitjar el parquet amb la convicció de qui fa bé la feina i no s’arronsa fàcilment. Així doncs, s’emportaven el primer set per un contundent 25/15. però la fita no seria tan fàcil i les del Baix Llobregat aconseguien empatar el partit en guanyar el segon set per 21/25.
No suposaria gaire fre aquest revés per les properes jugadores de primera que trepitjarien amb força el pedal de l’accelerador per guanyar el tercer a màniga i tancar el partit al quart round (25/21 i 25/19) alçant-se així amb un campionat ben merescut i que van celebrar d’allò més.