El bàsquet del Club, en un excel.lent moment de forma

En aquests dies d’estiu una gran representació de jugadores del Club han estat convocades per participar amb diferents seleccions, fet que demostra el bon estat de salut de la secció de bàsquet nedadora.

Destaca la convocatòria de les jugadores Marina Asensio i Joana Reid amb la selecció espanyola dintre del programa de talents de la FEB que es durà a terme a la ciutat manxega d’Almagro del 31 de juliol al 4 d’agost i on les nostres jugadores podran participar d’una convocatòria amb presència del més destacat del panorama nacional.

Però no només això, les darreres setmanes diferents seleccions catalanes també han realitzat amistosos amb presència de jugadores de la pedrera del Club. A Sant Jaume d’Enveja (Tarragona) les jugadores minis Queralt Corominas, Irene Asensio i Èlia Morga han participat a un torneig territorial davant Aragó i Comunitat Valenciana, mentre que a Sagunto (València) les jugadores Marina Asensio i Laura Nogués han fet el mateix però en categoria infantil.

També cal destacar que altres jugadores que han defensat els colors del Club durant la temporada 16-17 han pogut gaudir de la convocatòria amb Catalunya com és el cas de les cadets Clara Gómez i Bet Benet o la mini Jana Nogués, és a dir, fins a 10 jugadores formades a la pedrera nedadora han viscut l’experiència de ser seleccionades gràcies al seu treball i també al dels seus tècnics i companyes. Felicitats!