DUES VICTÒRIES PERÒ MOLT DIFERENTS

Avui els nostres equips absoluts jugaven a casa i han aconseguit guanyar però de manera molt diferent.

Primer ha estat el torn de l’equip femení que ha jugat contra el CN Catalunya. A priori un partit sense massa complicacions.

Les nostres jugadores han sortit pel partit i al final del primer parcial ja dominaven per 4 gols (4-0) i al descans han augmentant ha diferència a 6 gols (8-2) i el partit ja estava encarrilat.

La represa ha estat molt igualada i s’ha mantingut la diferència al final del tercer quart (9-3) i un altre canvi de ritme de les nostres jugadores ha fet que tanquéssin el partit amb 9 gols de diferència (13-4).

Parcials: 4-0, 4-2, 1-1, 4-1
Golejadores: amb 5 gols Elena Ruíz, amb 2 Paula Leiton, Irene Casado i Bea Ortiz i amb 1 gol Martina Bonet i Nona Pérez.

La setmana vinent l’equip viatjarà a Eger (Hongria) per jugar la segona fase de la Champions on jugarà divendres amb el Ferencvaros, dissabte amb l’Eger i diumenge amb el Mataró.

Després ha arribat el moment de l’equip masculí. Davant tenia el CN Caballa de Ceuta, un equip de mitja taula, i s’esperava un partit sense complicacions. Però sempre pot haver un partit trampa i aquest ho ha estat.

El nostre equip ha començat dominant el partit, però no ha estat prou contundent i ha arribat al final del primer parcial només amb un gol d’avantatge (4-3). I a l’inici del segon parcial els ceutís empaten a 4 a 4’43 i els nostres jugadors no han pogut recuperar el domini del partit. Els dos equips van alternant empats amb diferències d0un gol i al descans gràcies a la millor eficàcia dels jugadors del Caballa han aconseguit posar-se un gol per sobre (6-7).

Ara tocava remar i els nostres jugadors ho han fet i han aconseguit donar la volta al marcador i marxar-se de 2 gols (9-7) i els ha permès entrar al darrer quart amb certa tranquilitat i han sabut mantenir el partit sota control i mantenir la diferència amb el 11 gols a 9 final,

Parcials: 4-3, 2-4, 3-0, 2-2
Golejadors: amb 2 gols Gerard Gil, Lluc Bertran i Pep Bonet i amb 1 gol Ramiro Veich, Francisco Valera, Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic.

Dijous vinent l’equip visitarà la piscina del CN Terrassa.